Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hâlet muayene edilmelidir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her hengâm muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut değişik bir gerelti bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli Yangın Kapısı hale getirilmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil Yangın Merdiveni Kapısı çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işlemlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının katı dizi son merhale farklı paha skalasına sahiptir.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli Yangın Merdiveni Kapısı tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangına karşı güvende eğleşmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın can emniyetliğini peylemek için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

şu demek oluyor ki, omurga fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek karınin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye bâtınin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page